KFCS:   541-883-4700

100% Graduation is the Expectation!

June 12, 2018

Today’s lunch selection is:

Sweet & Sour Chicken, Dinner Roll, Brown Rice, Seasoned Mixed Vegetables, Carrot & Celery Sticks, Spicy Roasted Garbanzo Beans, Spinach & Romaine Salad, Strawberries, and Fresh Whole Fruit

 

Oregon Tech needs you! High school students are needed to judge college teams in the Invent Oregon competition. The event is from 8:00am to 4:00pm on June 29th on the OIT campus. You'll get breakfast, lunch, snacks, tours of OIT programs, judge college teams, and watch as they present in a "Shark Tank" like competition. Rumor has it you will also get a bag of goodies and gear from the various colleges who are participating, and IT'S FREE!  If you are interested, register at https://bit.ly/2xRoC8h or at the address posted on the flyer outside of Miss Crumrine's room. Space is limited, so register ASAP!

 

Math and Science Academy Students: You must meet with your adviser prior to the summer to discuss sophomore classes. Your acceptance notice, listed your adviser, but if you lost it, see Miss Crumrine to learn who your academy adviser will be for next year.

 

Interested in advanced science classes? You don't have to be an academy student to take advanced science classes at KU!  Talk to your science teacher today to see what classes are available for next year and beyond.

Quote of the Day!

“You cannot escape the responsibility of tomorrow by evading it today.”

Abraham Lincoln!

Final Schedule this week:

Tuesday              

12-Jun               

Period 1 Final    8:05-9:35    90 mins

Break            9:35-9:45   

Period 2         9:50-10:35   45 mins

Period 3         10:40-11:25  45 mins

Period 4         11:30-12:15  45 mins

Lunch            12:15-12:45  30 mins

Period 5         12:50-1:35   45 mins

Period 6         1:40-2:25    45 mins

Period 7         2:30-3:15    45 mins

                

Wednesday                

13-Jun               

Period 2 Final    8:05-9:35    90 mins

Break            9:35-9:45    10 mins

Period 4 Final    9:50-11:20   90 mins

Lunch            11:20-12:20  60 mins

Period 6 Final    12:20-1:50   90 mins

Make Up          1:50-2:05    15 mins

PLC              2:15-3:45    90 mins

                

Thursday             

14-Jun               

Period 3 Final    8:05-9:35    90 mins

Break            9:35-9:45    10 mins

Period 5 Final    9:50-11:20   90 mins

Lunch            11:20-12:20  60 mins

Period 7 Final    12:20-1:50   90 mins

Make up          1:55-3:30    95 mins

 

Final Test 

 

RSS

 

Top